Mr Dibbes

10345826_626493677450038_4406410548353803542_n

Klik op de foto voor gratis download.

Op  de Facebookpagina van Mr Dibbes biedt hondengedragsdeskundige Willem Teunisse zijn diensten gratis aan met onder andere een gratis digitaal E-book waarmee iedere hondenbezitter zijn harige viervoeter snel en efficiënt kan trainen op een positieve manier.

 


 

Ook heeft Mr Dibbes vele educatieve filmpjes gemaakt zoals de ”ALLES OF NIETS METHODE” met werkboekje (gratis download)

HET WOORDENBOEK VAN DE HOND dit filmpje laat snel en simpel zien wat een hond met zijn houding vertelt. Kijk met de gegevens uit dit filmpje aandachtig naar uw hond, b.v. als hij een vreemde hond ontmoet of als hij met andere honden aan het spelen is. U zult al snel de verschillende houdingen herkennen. Succes!

Hieronder vind u nog een paar andere bijzonder leerzame filmpjes

OORZAAK EN GEVOLG Ongewenst gedrag bij gezelschapshonden, is vaak het gevolg van een duidelijke oorzaak. In dit filmpje  ziet u een aantal van de mogelijke oorzaken.

”VAST” en ”LOS”  een belangrijk commando, waarom wordt u in dit filmpje haarfijn door Mr Dibbes uitgelegd. Over dit onderwerp kunt u binnenkort meer informatie verwachten  op de site van ”De Sociale Vechthond”

Voor nog meer gratis opvoedkundige tips gaat u naar Mr Dibbes zijn  site of Facebookpagina


Deze informatie is gratis en met medeweten van de heer Dibbes (Willem Teunisse) beschikbaar gesteld. Hiervoor onze dank!

Wilt u extra begeleiding van deze trainer kan dat natuurlijk ook. Voor meer informatie en contact over de Mr Dibbes hondenschool met hondengedragsdeskundigen Willem Teunisse kijkt u op de site: hpdibbes.nl.