3 times is out

Gelukkig gaat het de laatste tijd heel erg goed in de groep De Sociale Vechthond maar een enkele keer gaat er toch iemand met een bericht of een reactie op een bericht de fout in.

Het is voor mij vaak ondoenlijk (en zonde van mijn tijd) om effectief hierop te reageren en dus ik wil jullie vragen om hieraan mee te helpen. In plaats van een klacht aan het beheer te sturen of de groep met verwijten te verlaten is het beter om in dat bericht een link van het reglement of dit artikel 3 times is out te plaatsen plus de desbetreffende persoon daarop te attenderen door diegene te taggen met het verzoek zich aan de regels te houden en ook om het topic of de reactie te verwijderen.

topic rapporterenAls dit niet het gewenste resultaat heeft gegeven kunt u alsnog het topic rapporteren aan beheerder door het v-tje rechtsboven in het bericht aan te klikken (zie afbeelding) Ik krijg dan een melding en wordt rechtstreeks naar het betreffende bericht geleidt zonder eerst te moeten zoeken.

3 TIMES IS OUT: Wordt iemand door 3 verschillende leden gerapporteerd om een reactie of topic   en heeft desbetreffende persoon dat niet verwijderd index wordt diegene met zijn topic of reactie verwijderd. Dit geld overigens voor alle personen die zich in dat topic onfatsoenlijk hebben gedragen. En nee ik ben slim genoeg om te zien of iemand erin wordt geluisd of dat het iets persoonlijks is, en nee ik ga ook niet uitzoeken wie er gelijk heeft of wie er begon. En nee ik heb ook geen ambities om kleuterleider,scheidsrechter of politieagent te worden en nee ik wil niet iedere keer de boeman zijn. Afhankelijk van de ernst van de misdraging wordt desbetreffend persoon verwijderd en kan zich daarna opnieuw aanmelden of diegene wordt geblokkeerd en kan dan middels een mail naar de site een verzoek doen om weer tot de groep te worden toegelaten..

Ik wil mijn energie gebruiken om artikelen voor de site en de groep te schrijven en om mensen te helpen of te adviseren die vragen of problemen hebben wat het doel is waarom ik DSV heb opgericht. Om te zorgen dat DSV een informatieve en gezellige groep blijft waarin alles gevraagd kan worden is het belangrijk dat gemaakte fouten niet worden veroordeeld maar dat er oplossingen worden aangereikt. Als een topic door asociaal gedrag, misverstand of emotie ontspoort vertel het diegene, wijs hem of haar op het reglement en plaats de link van het reglement als reactie. Mocht dit niet voldoende zijn rapporteer dan het bericht aan de beheerder (Bo Ursem) dat kan rechts boven in het betreffende bericht/reactie. Mocht het nodig zijn dit toe te lichten of wilt u dat de persoon uit de groep wordt verwijderd stuur mij dan een PB. Hoe meer leden hier aan mee werken des te gezelliger het hier wordt en nog belangrijker is dat wij op die manier voor een betere naam zorgen voor zowel sterke rassen maar zeker ook voor hun bazen.

Vaak gaat het maar om één of om enkele personen die de sfeer voor de rest verpesten. Hierdoor worden veel vragen niet meer gesteld maar zijn er ook diverse trainers, gedragstherapeuten en leden met veel kennis en ervaring uit de groep gestapt. Dit is iets wat ik bijzonder betreur want juist die kennis en informatie is hard nodig om honden of hun baasjes met problemen te helpen,  te voorkomen dat honden herplaatst worden en daarmee hopelijk te bereiken dat honden een beter leven krijgen en dat powerdogs en hun baasjes een betere naam krijgen.

Groetjes Ro en Bo.