Internetterrorist ontmaskerd!

Martin R. te G. (Duitsland) veroordeeld voor Laster en Smaad.

vonnis pagina 2 vonnis pagina 3

Vonnis 17-11-2017

Deze Martin R. is beter bekend als de beheerder van de Facebookgroep en pagina ‘Hondensite Hondenwijzer’ die hij eind 2017 heeft beëindigd of op non actief gezet om tegelijkertijd de nieuwe groep, pagina en commerciële site ‘Honden Kennis Centrum’ te lanceren.

HSHW gaat off line daarvoor in de plaats komt HKC

17-11 mijn gezondheid laat niet meer toe

17-11 mijn gezondheid laat niet meer toe

ondanks mijn situatie

10-12 ondanks mijn situatie

Op de dag dat MR moest voorkomen plaatste hij een dramatisch bericht dat hij vanwege zijn ziekte moest stoppen met zijn FB activiteiten en het de vraag was of hij deze ooit nog zou kunnen hervatten. Dit bericht was een leugen want korte tijd daarna lanceerde MR een compleet nieuwe groep, pagina en website. De website is een enorme klus geweest en het lijkt erop dat belastend materiaal of digitale sporen daarvan te laten verdwijnen de reden was om een nieuwe groep en pagina te starten i.p.v. alleen de naam te veranderen.


De rechtszaak

2017-10-26 GTs naar zittingMet veel bravoure ging M.R. de rechtszaak tegemoet. Hij had een uitgebreid dossier met ”bewijs” verzameld en zou worden bijgestaan door diverse gedragsdeskundigen, getuigen en zijn advocaat. Hij had niet verwacht dat ik hem op tijd doorhad en mijn hulp had aangeboden aan zijn zoveelste slachtoffer die hij kapot wilde maken. Zijn  maandenlange voorbereidingen stortte  als een kaartenhuis in elkaar toen hij zijn dossier had ingeleverd en de verdediging van de aanklager met de  originele bewijsstukken kwam en MR met zijn gemanipuleerde ”bewijs” hopeloos door de mand viel. Het gevolg daarvan was dat de advocaat van MR 2 dagen voor de rechtszaak meldde MR niet meer te willen verdedigen. ook M.R. zelf schitterde door afwezigheid,  de deskundigen en andere getuigen hoorde achteraf dat de rechtszaak al geweest was. Het mag duidelijk zijn waarom.

Zoals je kan lezen is Martin R. veroordeeld tot het betalen van de proceskosten en een schadevergoeding aan de eiseres maar betaald hij niets. Waarom wordt er dan geen beslag gelegd op zijn bankrekening of zijn huis? Anders dan MR beweert is hij niet al decennia lang geen trainer en ook geen gedragsdeskundige maar in werkelijkheid werkeloos en heeft hij torenhoge schulden. Op het internet staan zelfs meerdere aankondigingen van openbare veiling van zijn huis. Helaas heeft het recht hier dus geen zege gevierd en blijft de eiseres met een enorme financiële schadepost zitten en zal zij de gevolgen van de smaad en laster nog lange tijd ondervinden.

Mike Babic was ook een slachtoffer van Martin R die al vanaf 2004  laster en smaad campagnes voerde tegen diverse slachtoffers waaronder een aantal trainers. In een poging om Martin R. te laten stoppen heeft dit slachtoffer uit onmacht Martin R. en meer dan 100 andere mensen die hem hielpen met zijn lastercampagne ”bedreigd”. Gezien het aantal bedreigingen zijn deze niet serieus te nemen maar een wanhoopspoging om ze te laten stoppen zijn toekomstdroom te vernietigen. Helaas heeft deze fout er voor gezorgd dat Mike door de politie niet serieus werd genomen en is er niets gedaan met de 4 aangiftes van laster en smaad die Mike tegen MR heeft ingediend.

Klik op deze link voor de werkwiize en andere slachtoffers van Martin R. zijn laster en smaadcampagnes

Wat vreemd is is dat Martin R. ten tijde van deze bedreigingen iedereen met klem adviseerde aangifte hiervan te doen en beweerde hij dit zelf ook te hebben gedaan. De rechtszaak van de mensen die dat uiteindelijk ook echt hebben gedaan heeft al meer dan een jaar geleden plaats gevonden. Waarom dan nu pas een afzonderlijke rechtszaak van Martin R. zelf? Het kan bijna niet anders zijn omdat er nog teveel belastend materiaal tegen zichzelf of digitale sporen daarvan op zijn site en pagina stonden . Dat is namelijk ook de enigste voor de hand liggende reden waarom hij eind vorig jaar niet simpelweg de naam veranderde van zijn groep en pagina maar deze heeft opgeheven nadat hij eerst een andere groep en pagina was gestart.

Ik heb slecht nieuws voor Martin R. een enorme hoeveelheid van dat belastende materiaal is veilig opgeslagen. Een klein gedeelte daarvan staat in dit social media artikel

Martin R. exposed door pedohunters Link naar video

November 2020 Martin R. denkt een afspraak te hebben met een 15 jarig meisje. Zijn intenties waren waren overduidelijk en niet alleen vanwege het chatoverzicht Helaas moet je een pedofiel op heterdaad betrappen.

Martin R. nog 2x veroordeeld voor laster en smaad

30- 11 2020 deze keer voor een hondenschool uit Drenthe en de Almelose hondentrainer Mike Babic klik op naam voor het artikel

rechtzaak 30-11

laster en smaad hondenschool 16-10-202x veroordeling smaadschrift

online terreurKlik op de foto’s voor  de link naar het betreffende artikel.

k


Martin R. beliegt en besteelt zelfs zijn trouwe volgelingen!

Karma is een Bitch RectificatieDat een vos wel zijn haren maar niet zijn streken verliest bleek uit het feit2018-01-25 rectificatie mijn reactie) hoe hij deze rectificatie manipuleerde door zelf te bepalen welke reacties hij wel en niet goedkeurde en plaatste. Hiermee wist hij zijn leden te overtuigen geen dader maar slachtoffer te zijn.

 

zoek goede advocaat 2018-01-28 blij met donatiesDoor de slachtofferrol in te nemen en te claimen alles uit liefde voor dieren te doen komt MR heel geloofwaardig over en heeft hij veel krediet bij zijn trouwe volgelingen opgebouwd. Het geld van de inzamelactie om de proceskosten en schadevergoeding te betalen heeft hij zoals te verwachten was in zijn eigen zak gestoken.  In feite is MR dus niet gestraft maar beloond voor zijn criminele activiteiten.

Gevolgen van  internetterreur.

Er is gelukkig steeds meer aandacht voor internetterreur  en de gevolgen daarvan. Op dit moment voornamelijk wat betreft internetpesten en het delen van seksueel getint beeldmateriaal.  De gevolgen daarvan zijn desastreus, mensen die hun werk kwijt raken, problemen met familie en kennissen krijgen, er psychisch aan onderdoor gaan en soms zelfs zelfmoord plegen.  Gemanipuleerde of kwetsende berichten worden massaal gelezen en gedeeld.

meer dan 26.000 gedeeld1 meer dan 26.000 3 meer dan 260.000 2Hoe veelvuldig deze berichten gedeeld en bekeken worden blijkt wel uit deze foto’s. Vergeet hierbij niet dat dit niet het uiteindelijke aantal weergaven is en het slechts één van de tientallen berichten is die Martin R. heeft geplaatst.

De vele reacties op zijn fake berichten lopen uiteen van uitschelden, verwensingen tot doodsbedreigingen. Bedreigingen komen via social media, telefoon, post, email en worden soms zelfs persoonlijk gedaan. Door  laster en smaad activiteiten wordt het werk van vele deskundigen ernstig bemoeilijkt of zelfs onmogelijk gemaakt. Hieronder zitten veel succesvolle gedragsdeskundigen die met succes vele honden van hun probleemgedrag afhelpen. Helaas durven de meeste van deze deskundigen hierover niet in de openbaarheid te treden omdat ze bang zijn voor verstrekkende represailles van MR. Door zijn negatieve en onterechte berichtgeving  wordt er bij eigenaren twijfel gezaaid waardoor nog meer honden  niet de hulp krijgen die ze nodig hebben. De betrokken slachtoffers kunnen vaak niet meer doen dan machteloos toekijken hoe hun goede naam of de naam van hun bedrijf te grabbel wordt gegooid.


Een van deskundigen die wel in de openbaarheid durft te treden is Mike Babic van Solodogs. Niet omdat hij niet bang is voor represailles van M. Reuvekamp maar omdat hij niets meer heeft te verliezen door zijn toedoen. Ondanks dat hij Mike vrijwel alles heeft ontnomen blijft Martin R na 2 jaar nog steeds blijft doorgaan om hem kapot te maken.

Het leven van Mike Babic in vogelvlucht.

 • is geboren in Kroatië waar hij een nare jeugd met veel problemen heeft gehad.
 • hierdoor heeft hij in de bergen een unieke band met honden ontwikkeld.
 • heeft hij nog maar weinig vertrouwen in mensen wat hem regelmatig opbreekt.
 • in 2016 startte hij zijn zeer succesvolle hondenschool en heropvoedingscentrum zijn FBpagina stond vol met enthousiaste klanten. Voor het eerst leek het geluk hem toe te lachen.
 • In 2016 spatte zijn toekomstdroom uit elkaar enkele maanden nadat MR zijn terreuractie tegen hem begon.

De gevolgen voor M.B. door de internetterreur van M. Reuvekamp.

 • heeft 4x! aangifte gedaan wegens laster en smaad tegen MR waar niets mee gedaan is
 • hij raakte zijn huis kwijt en was ruim een jaar lang dakloos
 • kwam in de schuldsanering
 • is meerdere keren onterecht bij de politie aangegeven
 • heeft enkele weken op straat moeten zwerven
 • hij raakte zijn hondenschool kwijt
 • ook zijn relatie kwam ten einde
 • heeft zelfs zijn eigen hond meer dan een jaar lang moeten missen
 • meer dan 100.000 x werden berichten tegen hem bekeken
 • honderden bedreigingen waaronder vele doodsbedreigingen via FB, mail, telefoon
 • ging er geestelijk aan onderdoor en wordt daar op dit moment nog steeds voor behandeld
 • moest voorkomen voor het ”bedreigen” van mensen nadat MR hun had geadviseerd om aangifte te doen
 • heeft daar 200 uur taakstraf voor gehad
 • moet binnenkort zijn tijdelijke woning verlaten en heeft hij geen uitzicht op een nieuwe woning
 • 28 mei moet hij weer voorkomen voor bedreiging ditmaal voor Martin R. zelf.

Het liefst wil Mike deze periode achter zich laten en zich focussen op zijn toekomst. Helaas wordt hij nu gedwongen om zich te verdedigen  en opnieuw aangifte te doen wegens laster en smaad. Gelukkig staat hij er deze keer niet alleen voor en krijgt hij van verschillende personen hulp ook uit onverwachte hoek. Ook de eerder verloren rechtszaak van Martin R. wegens laster en smaad pleit in Mike’s voordeel en zal ervoor zorgen dat het recht uiteindelijk toch min of meer zege zal vieren.

Valt Mike Babic niets te verwijten?

Natuurlijk heeft Mike zelf ook fouten gemaakt. Hij heeft  spijt van de meer dan 100 mensen die hij heeft ”bedreigd” en hij vind het terecht dat hij daarvoor gestraft is en heeft daarvoor 200 uur dienstverlening verricht . Ik vind die straf onterecht en buiten proportioneel, die zogenaamde bedreigingen zie ik als wanhoopskreten en waren gericht aan mensen die al dan niet bewust meededen aan de laster en smaad campagne van MR en  zijn toekomst of hemzelf bedreigde. Die zogenaamde bedreigingen hadden nooit plaatsgevonden als Martin R. geen hetze tegen Mike Babic was begonnen. Dit geld ook voor andere fouten die Mike heeft gemaakt of moest maken in deze periode. Naar mijn mening is niet Mike maar Martin R. als de veroorzaker de schuldige van deze fouten.

Waarom neem ik het op voor deskundigen op hondengebied?

De reden waarom ik dit artikel en eerder ook het hoofdartikel heb geschreven is omdat ik hoop dat Martin R nu eindelijk eens stopt met zijn laster en smaad praktijken en de grote schade die hij veroorzaakt bij vele deskundigen die zich inzetten voor het welzijn van honden. Er is namelijk niet maar één manier om honden te helpen met probleemgedrag zoals Martin R. beweert en het is ook niet zo dat alles wat van die manier afwijkt schadelijk is voor honden. Ook aan honden brengt Martin R. veel schade toe door kwaad te spreken over succesvolle professionals die werken met andere inzichten. Hij maakt zich geloofwaardig door zich onterecht voor te doen als ervaren,deskundig en gediplomeerd onderzoeker, trainer en kynologisch gedragstherapeut die werkt met de nieuwste wetenschappelijk onderzoeken. Voor zover wij kunnen nagaan is hij in werkelijkheid echter langdurig werkeloos . Zijn enige werkervaring is een korte periode meer dan 16 jaar geleden in een asiel van de dierenbescherming. Hij is daar ontslagen omdat hij niet naar behoren functioneerde. Zijn opleiding heeft hij ongeveer 20 jaar geleden gevolgd toen er nog les werd gegeven volgens het dominantie model en heeft daarna zo het lijkt geen enkele nascholing gevolgd. De nieuwste onderzoeken gebruikt hij alleen als die in zijn voordeel pleitten ook bestempeld hij onderzoeken als de meest recente terwijl er diverse daarvan al lang al achterhaald zijn of niet onafhankelijk zijn. Het is betreurenswaardig dat hij ook op dit gebied de boel belazerd want er zijn veel ondeskundige trainers en gedragsdeskundige zowel bij de gediplomeerde als de ongediplomeerde. Waar de gediplomeerde professionals kunnen rekenen op zijn steun scheert hij ongediplomeerde deskundigen over een km en noemt hen charlatans.

Is Martin R. gedragstherapeut of charlatan? Dit kunt u zelf beoordelen in dit artikel

Hoeveel schade richten mensen als Martin R. aan bij honden?

Ik kan daar geen inschatting over geven. Van Cesar Milan en deskundigen die volgens zijn methode werken is wereldwijd bekend dat zij vele honden hebben gered. Ook honden die niet konden worden geholpen door trainers die volgens de methode van Martin R. werken. Wat ik uit mijn eigen directe omgeving weet is dat er minimaal 2 honden afgelopen jaar zijn ingeslapen doordat Mike Babic door toedoen van van M.R. niet de faciliteiten meer had om deze op te vangen. Anti CM activisten zoals Martin R hebben vele eigenaren overtuigd hun hond niet te laten helpen door deskundigen die werken met andere inzichten waardoor er vele honden niet zijn geholpen of zijn ingeslapen. Degene waarvan Martin R de rechtszaak heeft verloren werkt vooral aan het zelfvertrouwen van eigenaren om een stabiele leider te kunnen zijn, de leugens die MR over haar heeft verspreid heeft ervoor gezorgd dat ook daar honden en hun baasjes ernstig de dupe van zijn.


Ik hoop dat ik met dit artikel mensen gaan zien wie Martin R. in werkelijkheid is en dat hij geen dierenliefhebber is maar alle tekenen heeft van een door haat gedreven narcist(link)  te zijn en daarmee een gevaar voor honden en hondenliefhebbers. het zou ook mooi zijn als hij door dit artikel nu eindelijk eens stopt met andere mensen hun leven zuur te maken.