Dagverslag Martin R. 6 mei

Vandaag heeft onze vriend Mart mij geblokkeerd zodat wij elkaar niet meer kunnen zien en hij kan bepalen wat hij wil plaatsen. Dus bij deze het complete bericht want zo makkelijk kom je o niet van mij af. Je bent gewoon te ver gegaan en je kan niet alles bepalen hoe jij wil dat het gaat.

chantage haha. Nee Mart je loop vast in je eigen leugens, dat jij je 8000 volgelingen voor de gek kan houden is prima. Dat je mij dacht te kunnen afpoeieren was ”een beetje dom” ik heb je nog gewaarschuwd maar toen vierde arrogantie (ook zo’n kenmerk ­čśë┬á ) nog hoogtij bij je.

Jij verzocht mij op 23 februari of we onze discussie verder per pb konden voeren, Ik had dat daarvoor al 2 keer aan jouw gevraagd omdat ik Martin Gaus er niet mee wilde lastig vallen. Dus dat heb ik gedaan afspraak via PM werd blokkade dat jij mij toen als reactie een veeg uit de pan gaf om mij daarna direct te blokkeren vond ik een beetje flauw. Dus heb ik vanaf mijn andere account nog een mail gestuurd dat ik van die grappen niet gediend was. Zoals altijd en jij alles wil bepalen werd ik ook daar meteen geblokkeerd. Nu werd het grove geschut ingezet namelijk je groep met 8000 volgelingen die jouw op een of andere manier blind geloven. O nee weer zo’n eigenschap van je narcistische persoonlijkheidsstoornis en volgde 24 februari┬á het volgende bericht van jou in je groep met 8000 man versterking. Natuurlijk weer vol met leugens zoals jullie zelf nu kunnen lezen.2015-09-06 hondenwijzer stopt

 


Nou je kan (hoeft dus niet!) mij altijd deblokkeren , je krijg van mij alle ruimte om jezelf te verdedigen. mocht ik onverhoopt iets geplaatst hebben wat niet waar is. verwijder ik het meteen en rectificeer dat bovendien.


Dan had je nog het puntje, jij wilde dat ik zou stoppen met het bloot leggen van jouw wandaden omdat Mike gepakt was en ik hem dus niet meer hoefde te verdedigen. Vanaf het begin zeg ik je al dat ik Mike niet verdedig en nee ik stop niet want je was gister al weer de klandizie van je volgende slachtoffer te verzieken. Mike was 7 april al alles kwijt en nog steeds ga je door.

Ik zie dat er paar mensen beweren om hun mening bij mij uit de groep te zijn gezet ipv door hun asociale gedrag daar kom ik zo op terug.

Ik stop dus niet Martin want ik wil dat jij geen slachtoffers meer maak, door jouw missie iedereen die jouw gedachtegoed niet deelt onderuit te schoppen. In het geval van trainers beschadig je niet alleen die trainers maar zorg je ook voor twijfel bij honden eigenaren en dat is niet goed want daardoor ontstaan ernstige problemen wat ook ten koste van honden gaat.

Ik hoop voor jou dat jij gelijk heb dat Mike zijn honden mishandeld want mijn info gaat en is al gedeeltelijk bij de politie. Mocht jij geen gelijk hebben, wat inmiddels is gebleken, hoop ik uit de grond van mijn hart dat jij verantwoordelijk voor zijn schade wordt gehouden. Ik heb nooit Mike zijn werkwijze verdedigd ik ken hem namelijk niet. Ik heb alleen jouw werkwijze aan het light gebracht meer niet.

voor de geïnteresseerde mensen het hele verhaal staat hier met diverse andere benadeelden http://desocialevechthond.nl/diverseoverig/media/social-media/