nee niet om je mening

Hoe een vreselijk ongeluk waar ik en de leden uit de groep Sociale Honden volledig buiten staan door mensen met een andere mening ons dat in de schoenen schuiven. Dit om zichzelf daarmee schoon te praten en beter voor te doen als ze zijn. In dit artikel worden alleen mensen getoond die de acties van Martin R. ondersteunen.

foto 1

 ik ben uit DSV gegooidIk verwijderde P. omdat ik wist dat het fout zou gaan en zijn gedrag een slecht voorbeeld was voor powerbreed eigenaren. Dewi een populair blond meisje haalt hem met open armen binnen.Ondanks dat P. bekend stond zijn honden bijna altijd los te hebben

 


Foto 2

2014-08-13 groepswandeling Als ze het voorstel een asociale wandeling bij mij in mijn dorp te organiseren lijken Dewi en P elkaar wel te mogen. Ook in andere gesprekken is de toon zeer vriendelijk tussen P en Dewi onderling.

 


foto 3

7 aug Dewi Paulus ik krijg hem nog wel geen lid 20-12 VPE. Paulus is ook nog steeds graag gezien in de groep zeker als hij met Anniek in de telegraaf komt. Dit zou de amstaff en pitbull in een goed daglicht zetten. Dewi ziet er uit als een lief onschuldig meisje en komt met veel weg maar onderschat haar niet is .

 


foto 4

Dewi Startsein ChihuahuaBlijkbaar vind deze eigenaresse van vechthonden het erg grappig als (haar?) honden een andere hond willen verscheuren.


2015-03-18 spuitje Martin Dewi dood 2015-03-20 Shay Smeagaltsja wat zal ik hier van zeggen?


helaas gaat het plaatsen van foto’s en het maken van pagina’s niet zoals het hoort na de laatste update van de provider. Ik hoop dit binnenkort te herstellen.


2014-12-13 mijn laatste reactie  2015-03-20 Selena

Als mijn nichtje Selena ziet dat ik wordt afgebrand neemt zij het voor mij op aangezien ik daar om onbekende reden verwijderd was.

 

2016-01-28 irma wiersma begroeting 2014-12-13 mijn laatste reactievrij te gaan naar DSV2014-07-30 13.22.53

. Een andere mening wordt absoluut niet getolereerd. Mensen die vechthonden heropvoeden worden genegeerd of voor leugenaar en rasverneukers  uit gemaakt. Alleen al het tonen van een loslopende powerbreed leidt tot een massale aanval van dit soort mensen en verwijdering uit de groep.

 

paulus was lid 2016-02-24 katwijkdsvBo zijn FB 15-12-KatwijkDewi Startsein Chihuahua

 

15 december gaat het katwijk gruwelijk is. Onmiddellijk lees je dat Paulus bij mij in de groep zat, de losloopgroep.

katwijkdsv

 

 

 


17 december Na het ongeluk werd P onmiddellijk verwijderd. Waar hij eerst met alle regards werd ontvangen werd hij nu uit gekotst  en veranderde ook het verhaal. Opeens konden ze P niet meer en werd hij volgens hun bij ons als held  gezien en op handen gedragen.Wat kan het veranderen.

Bo zijn FB 15-12-Katwijk katwijkdsv17 december Dewi Hij werd op handen gedragen

 

 

Nu heb ik een geschil met Martin R en kijk wie er om de hoek komt kijken ons Dewi en consorten. Dewi moet 100% zeker niets weten van hondenwijzer. MR weet dat maar in de strijd tegen de waarheid is alles geoorloofd. Ik hoop dat Mike een eerlijke behandeling krijgt. Als hij honden mishandeld moet hij zich daarvoor verantwoorden.

Ik hou al ruim 3 jaar de ongelukken bij in het nieuws en ik ken geen ongelukken met goed opgevoede sociale honden. ik heb een site met mijn mening gemaakt zodat iedereen mij daarop kan aanspreken iets wat nooit gebeurt.

Eind conclusie volgens de echte liefhebbers?

Ik ben de gestoorde crimineel die iedereen eruit gooit met een andere mening, geen rekening houdt met genen en de oorzaak is van de vele ongelukken en de strenge regels die eraan komen. Door mensen zoals mij komt de RAD terug en gebeuren ongelukken zoals in Katwijk

Dewi en consorten, dat zijn de echte verantwoorde liefhebbers die verstand van het ras hebben.

 

 

 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.