Solodogs

-Solo Dogs/Mike Babic

Update 15-1-2021

Onderstaande schreef ik toen ik Mike Babic nog niet persoonlijk kon, inmiddels ken ik hem al jaren  en kan vertellen dat deze man echt wonderen kan verrichten met agressieve honden. Dat kan helaas niet altijd met alleen een koekie en een complimentje zoals dhr. Reuvekamp beweert. Net zoals in de mensen maatschappij en in de natuur zitten er aan onacceptabele gedragingen consequenties vast in de vorm van een correctie. meestal is dat een verbale maar soms ook een fysieke correctie. Echter nooit uit onkunde, frustratie of met het doel om een dier pijn te doen maar enkel en alleen om ervoor te zorgen dat de hond zijn gedrag aanpast. Opvoeden is wat mij betreft vanuit het principe goed gedrag belonen daarin kan ik dhr. Reuvekamp volledig vinden.  Heropvoeden is een ander verhaal, daar wordt wel eens een alpharol of een correctie toegepast niet omdat de trainer het zo leuk vind want ze krijgen enorme hoeveelheden kritiek te verduren maar omdat ze de hond willen helpen, willen voorkomen dat hij wordt ingeslapen, een andere hond of mens ernstig verwond of dat hij zijn jaren in asiel moet slijten omdat niemand ze wil hebben. Inmiddels is dhr. Reuvekamp al 2x veroordeeld voor laster en smaad. Ook is hij begin november door een groep pedojagers exposed. Helaas met onvoldoende bewijs om hem als pedofiel te veroordelen maar met voldoende bewijs om iedereen te laten zien hoe verderfelijk zijn gedachten zijn.

Voor alle duidelijkheid, ik ben niet bevriend met Mike Babic, ik ken de beste man niet en weet ook niet hoe hij honden traint.  Ik ben daarbij ook geen deskundige op gebied van honden training of wetshandhaving. Ik kan en wil  zijn manier van trainen ook niet beoordelen, zeker niet aan de hand van de door .Martin R. verstrekte en vanaf het eerste begin gemanipuleerde en valse informatie. Want hoe dhr. Reuvekamp hier te werk gaat gaat alle fatsoensgrenzen voorbij. Ondanks dat dhr Babic zijn prille bedrijfje volop aan het ontwikkelen en duidelijk aangaf op professionele wijze te willen verder gaan was dat voor M.R. geen enkele reden om te stoppen met zijn naar mijn mening misdadige manier van iemand kapot maken. Zelfs nu  sinds 7 april dhr. Babic alles kwijt is, is het nog niet genoeg. Wanneer is het wel genoeg Meneer Reuvekamp? Wie geeft jouw het recht rechter, jury en beul te zijn?

Solodogs een hondenschool  die tot half februari met succes vele mensen en honden heeft geholpen, zo organiseerde hij bijna dagelijks hondenwandelingen waarin mensen gratis mochten meelopen terwijl ze advies of training kregen. Op zijn FBpagina vond je vele mensen die niets dan lof spraken en de recensies waren allemaal uitmuntend. Diverse honden die door hun vorige baas gratis van de hand werden gedaan, meestal vanwege ernstige gedragsproblemen, werden door Mike opgevangen, heropgevoed en herplaatst.  Ook werd er gewerkt aan een betere omstandigheden  voor de honden en het team werd uitgebreid met meer vrijwilligers  zodat er meer voor honden kon worden gedaan. Ik denk dat voor Mike zijn toekomstdroom leek uit te komen een droom die niet lang heeft geduurd.

Volgens dit bericht krijgt dhr Reuvekamp zo ongeveer half februari lucht van Mike en begint hij een ware terreuractie, nog nooit heeft hij zich zo gewetenloos en hard opgesteld. Nog nooit werden zoveel vieze spelletjes gespeeld. Waar M.R normaal geen goed woord over heeft voor mensen die hun hond gratis weg doen zet hij nu deze neer als slachtoffer. Dit onderstaande bericht heeft MR bewust gemanipuleerd voor zijn site. Deze foto komt namelijk van een bericht (zie kleine afbeelding) van de pagina van Mike. In dit bericht  staat duidelijk vermeld hoe het komt dat deze hond zo mager bij zijn vorige baas vandaan kwam. De andere honden zien er ook  goed doorvoed uit.

 

oorzaak mager 2016-03-22

bericht vorige eigenaar klik op foto

magere pitbull 2016-03-22

Klik op foto link

is dit gezond


6 weken lang

negatieve beeldvorming in insinuaties plus mocht het zo zijn is dit gekomen door Reuvekamp zijn bemoeienis

negatieve beeldvorming en insinuaties. Mocht het zo zijn dat de bedreigingen serieus zijn te nemen mogen we ons afvragen of Reuvekamp zijn activiteiten hier niet de directe oorzaak van zijn.

27 maart 2016-03-30 05.56.49

.Op geen enkele wijze heeft Reuvekamp zelf geprobeerd info in te winnen of te gaan kijken. Deze hond was zojuist binnen gekomen de halsband is van eigenaar hond.


 


alleen positieve recensies

Tsja en dus maar even ook gereageerd op deze recensie die daarna natuurlijk meteen werd verwijderd dhr Reuvekamp. Gelukkig zijn wij inmiddels al ruimschoots op de hoogte van zijn werkwijze en dus hier het oorspronkelijke bericht.

recensie inclusief mij reacties 2016-04-09 recensie verwijderd 2016-04-09recensie + reactie


 

KvK solodogs

Toen politie en gemeente  niet het gewenste resultaat gaven moest ook de belasting uitkeringsinstantie erbij betrokken worden. Niets gaat namelijk te ver om iemand kapot te maken. Hoe diep ken je zinken als je zelf alles en iedereen belazer met je web winkel. Zowel je klanten als het bedrijf dat je financiën screent. zie hoofdartikel


Martin R mag graag gebruik maken van een zwakte van veel mensen door te vertellen dat hij regelmatig bedreigt wordt en haat mails krijgt maar dat hij het doet voohttp://desocialevechthond.nl/wp-content/uploads/2016/04/1slachtofferrol-topic-Solo.pngr de dieren. in praktijk blijken die haatmails en bedreigingen nogal mee te vallen zoals ik zelf als leidend onderwerp mocht ervaren. klik op foto


dagelijks haatrmail 2016-02-26is dit dreigen 2016-03-30 05.59.00


dat mensen op zijn site worden bedreigt is natuurlijk geen enkel probleem


Jurjen Stalls doodstraf 2016-05-05 Schermafdruk 2016-04-05 19.23.09 afschuwelijke bedreigingen


Martin R. verheven boven de rest?

 

https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/12512439_104910149901635_5649434939368848310_n.jpg?oh=68cadea20f92bc30be52908bed89aa7a&oe=57E68A7D

 

Boekenlegger op de permalink.