Marleen

Het verhaal van Marleen.

 

Dat mensen de werkwijze van Hondensite Hondenwijzer scherp veroordelen blijkt wel uit de diverse berichten waarin mensen hun eigen ervaringen met R.Reuvekamp willen delen in de hoop dat deze, in mijn ogen zeer gevaarlijke, man wordt gestopt.

Ook Marleen heeft ondervonden dat dhr Reuvekamp geen enkele tegenspraak duld of verantwoording neemt. Dat hij over lijken gaat blijkt ook hier weer. Hier dreigt hij zonder enige wroeging Marleen in diskrediet te brengen bij haar opdrachtgever. Waar hij, ook hier weer, zelf geen enkele moeite heeft mensen bewust vals te beschuldigen is natuurlijk alles over hem wat er wordt verteld een leugen en zijn andermans bronnen onbetrouwbaar. Dit natuurlijk in tegenstelling tot zijn eigen bronnen. Binnenkort haar eigen verhaal op deze pagina.

 

Toestemming marleen2016-04-18 20.04.39marleen 1_n.pngmarleen4_n.pngmarleen 3_n.pngmarleen 2n.png

Boekenlegger op de permalink.