Ronald Ursem / Urromont

Sinds enige tijd mag ik mijzelf ook rekenen tot één van de slachtoffers van Martin Reuvekamp. eerlijkheid doet mij gebieden te zeggen dat in tegenstelling tot zijn andere slachtoffers dit mijn ”eigen” schuld is. Door het op te nemen voor zijn slachtoffers  en mij niet de mond te laten snoeren wist ik dat ik ook slachtoffer zou worden van zijn ziekelijke obsessie om mensen kapot te maken met een andere mening en of succes.

Deze pagina bevat  valse informatie die door Martin R. bewust wordt verspreid om mij in diskrediet te brengen. De informatie op deze pagina is van uitgebreide toelichting voorzien.. De overige informatie kunt u ivm de hoeveelheid met beknopte toelichting lezen op de pagina urromont beknopte samenvatting overige beschuldigingen.

Ik vind het enorm belangrijk dat mensen hun kennis vergroten en met problemen hulp zoeken. Om die reden neem ik het dus vrijwel altijd op voor deskundigen als trainers en gedragsdeskundigen en mensen die zich inzetten op hondengebied.

foto 1 en 2: na een reactie te hebben geplaatst die niet naar het zin was van MR werd ik geblokkeerd. Mijn reacties werden verwijderd. het verwijderen van reacties en blokkeren van leden gebeurt zeer regelmatig. Andere slachtoffers vertellen binnenkort hun verhaal.

Schermafdruk 2016-04-06 00.24.25 geblokkeerd

foto 3: en zo wordt het blokkeren verdedigd en worden mensen het zwijgen opgelegd.

ik bepaal 2015-09-06 17.37.35

Toen ik zag dat M.Reuvekamp een nieuw slachtoffer had gevonden maar vooral zichzelf als slachtoffer neerzette ben ik op  Mike Babic zijn site gaan kijken en zag alleen maar heel veel positieve dingen

1slachtofferrol topic Solo

Ik besloot daarop te reageren omdat ik inmiddels bekend was met de werkwijze van M.R.

2aanvullend Ruud Schoorl5excuses

Helaas heeft dhr Reuvekamp geen fatsoen want als eerste respecteerde hij mijn verzoek niet om vervolgens ook nog een keer  Ruud Schoorl te beledigen terwijl die een keurig advies gaf. Inmiddels ken ik Ruud persoonlijk door een cursus die wij gezamelijk volgen en kan alleen maar zeggen dat het een gedreven heel sociale hondenliefhebber is die enorm leergierig is en zichzelf continu bijschoolt en altijd bereid is een hond of zijn baas te helpen. Ik kan mij niet voorstellen dat Ruud M.R. aan heeft gevallen. Nu heeft M.R. daar sowieso heel snel last van.

3hart gelucht Ruud Schoorl

Helaas heb ik de volgende printscreen via mijn andere account moeten maken omdat ik geblokkeerd werd door R.M.

6gedachtegang Ronald

Vervolgens komen de verwijten en de leugens. Ik kraak hem in het openbaar af beweert hij. Om verduidelijking vragen en daarbij confronterend zijn is geen afkraken naar mijn idee. Mij onbeschoft en fatsoensloos noemen wel. Door toevoeging van leugens zoals de pot verwijt de ketel profileert hij zich zelf als respectvol mens. dat ik hem ooit heb beledigd op wie zijn tijdlijn dan ook is ook een leugen. Ondanks ik al 2 keer heb verzocht de discussie privé voort te zetten kiest hij ervoor om het evengoed aan mij ook te verzoeken via mail te reageren. Wat ik dus ook heb gedaan.

1ste privébericht aan Martin Reuvekamp + zijn reactie en blokkade (klik op deze link!)

Ik denk dat mijn confronterende tekst geen verduidelijking nodig heeft.

Reuvekamp reageert weer zoals wij hem kennen. Hij bepaald wat er gezegd mag worden en of je wat tegen hem mag zeggen net zoals hij ook doet in zijn groep. Alleen de reacties die hem goed uitkomen laat hij staan, mensen die niet 100% achter hem staan worden geblokkeerd. Dat hij mij geblokkeerd voor zijn groep had hij vanzelfsprekend goed aangevoeld (zie foto 1 en 2). k had mij natuurlijk ook niet mogen bemoeien met het conflict tussen hem en Ruud Schoorl. Wie begon er ook alweer over de pot verwijt de ketel? Natuurlijk lag het allemaal aan de heer Schoorl en was het volkomen terecht dat hij werd geblokkeerd. Omdat ik niet de toonaard had gebruikt hoe meneer Reuvekamp wenst te worden aangesproken werd ook ik geblokkeerd. Om daarmee mij de mond proberen te snoeren.

Gelukkig had ik nog een tweede account en dus vol goede moed  begon ik met een tweede poging het gesprek aan te gaan. Ook deze toonaard beviel waarschijnlijk niet want ook hier volgde een blokkade op.

Mijn 2de privebericht vanaf mijn andere account (Ronald Bo)

Maar dit gebeurde zowaar zonder dat hij het laatste woord had en ja hoor de kracht van de social media werd ingezet waar de heer Reuvekamp weer in zijn element was.  Zijn wereld waar zijn wil wet is, hij altijd gelijk heeft, blind geloofd wordt en manipulatie aan de orde van de dag is. dat mensen nog steeds in zijn praatjes geloven is mij een raadsel. Het volgende bericht volgde waar ik vanzelfsprekend niet op kon reageren.Schermafdruk 2016-02-26 04.48.03

  • Ik zou hem het recht ontnemen artikelen te plaatsen?
  • Ik schreeuw moord en brand censuur?
  • probeer ik artikelen te verbieden waar ik het niet mee eens ben? Klopt als jij liegt en bedriegt ben ik het daar niet mee eens.
  • ik bestook hem met haatmails? Ik reageer naar aanleiding van zijn verzoek om dit soort gesprekken via de mail te doen maar haat nee hoor dat is niet aan de orde. Meerdere accounts? Okee 2 is meer dan 1 maar meerdere klinkt natuurlijk een stuk beter .
  • probeert hij nu echt te zeggen dat ik DAARNA bij Martin Gaus mijn beklag ging doen? Waren je laatste woorden niet als ik een beetje fatsoen had gehad had ik je een mail gestuurd…

Alleen het laatste stuk kan ik niet anders zeggen dat hij gelijk heeft dat Martin Gaus achter Martin Reuvekamp staat. Ik kan daarop alleen reageren met de woorden , ik hoop dat Martin Gaus afstand neemt van de daden van zijn ex-pupil. de werkwijze van MR staat in schril contrast met datgene waar jullie voorstander van zijn namelijk het positief trainen.

Wat er nog meer volgt over mijn persoon ziet u alvast een voorproefje. En let op dit is pas het topje van de ijsberg.mijn reactie smaad Urromont

Nee dhr Reuvekamp doet niet aan smaad en laster, ook niet aan opruien natuurlijk 🙂 Helaas heb ik het door FB laten  verwijderen. Dit bericht stond wekenlang als vastgezet bericht op zijn persoonlijke pagina en ook 2 versies  in zijn groep.

Hoe Reuvekamp met leugens en valse beschuldigen mijn account liet blokkeren in een poging te voorkomen dat de   waarheid over het doen en laten van hem bekend zou worden gemaakt

reacties op recensie recensie verwijderd 2016-04-09Ayla noe


kies vriendschap crimineel2016-04-10handlangers2016-04-17 19.31.36

Pff handlanger, vriendschap gesloten met met crimineel. gaat het een beetje meneer Reuvekamp? Nogmaals ik ken de beste man geeneens.

cursus2016-04-07

Meneer Reuvekamp ik heb u nog nooit verteld hoe u uw honden moet trainen, ten eerste omdat ik voorstander ben van positief trainen. Ten tweede omdat ik daarbij nooit de kans heb gekregen aangezien ik meteen werd geblokkeerd. Ik ben wel blij dat U mensen heeft kunnen vinden in een poging om mij zwart te maken en in diskrediet te brengen. u kunt overigens nog veel meer mensen vinden door de leden te benaderen van de FB groep ‘de asociale vechthond’ een groep die net zoals Maula Nomden, Wendy Koesier en Ayla Noë van mening is dat agressie geen probleem gedrag is maar een raseigenschap en dat trainers gedragsdeskundige die dagelijks powerbreeds heropvoeden geen verstand hebben van powerbreeds. Ik ben heel benieuwd naar hun verhalen en hoe jij daar mee omgaat Martin.

Binnenkort meer.

 

 


 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.