Krissie love

-Krissie Love deze strijdlustige dame zet zich in voor de slachtoffers van Reuvekamp, haar doel is om zijn wanpraktijken te laten stoppen. het gevolg daarvan was dat ook zij slachtoffer werd van de gewetenloze beheerder van Hondensite Hondenwijzer. Toen zij M.Reuvekamp emotioneel confronteerde met zijn oplichterspraktijken werd haar medegedeeld dat ze wordt aangeklaagd voor laster en smaad. Krissie ziet dit met vertrouwen tegemoet. Haar bevindingen en haar strijd tegen onrecht leest u hier. klik op de link.Krissie steunt Solodogs

Hieronder de confrontatie, de aanklacht en de belediging. ook al was op de woordkeuze van Krissie ook wel wat aan te merken. Iets wat overigens begrijpelijk is aangezien het mij ook steeds zwaarder valt om op een nette manier over deze man te praten nu de bewijzen zich opstapelen tegen hem.

1oplichtingpraktijken M.Reuvekamp 2met rust laten 3aangifte 4niet bang5waarom verwijder

6belediging

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.