Herplaatser Bowie

dSV_Logo_2014_B_L_270X105

Bowie heeft een nieuwe baas!

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen weet wat u in huis haalt. Dit voorkomt veel verdriet en problemen. DSV adviseert ten alle tijden minimaal één cursus te volgen bij een goede hondenschool te zoeken. Meerdere cursussen is aan te raden voor een betere verstandshouding tussen u en uw hond en zal voor meer plezier en minder problemen zorgen Voor scholen met ervaring met powerdogs klik op de (link). Informatie kunt u ook opdoen door u aan te melden bij faceboek groep ”De Sociale Vechthond” (link) of door onze site te bezoeken desocialevechthond.nl


Gegevens van de hond:photo bowie

Naam:Bowie (Boqie)

Ras/kruising:American Bully

Geslacht: Teef

Gesteriliseerd of gecastreerd: nee

Gewicht en schofthoogte:middelgroot

Leeftijd: 10 mnd

 

Reden herplaatsing: Bowie heeft gevochten met de andere hond in huis. Tijdens een gevecht met een kat en een ander hondje is haar baas gewond geraakt. Het baasje is daardoor doodsbang voor haar hond geworden. Hier is duidelijk sprake geweest van plaatsing door een onverantwoorde fokker. Ik wil hierbij benadrukken dat zowel de eigenaar als Bowie beiden gedupeerd hier zijn.

De eigenaresse wilde Bowie laten inslapen , gelukkig wilde de dierenarts dit pas doen na evaluatie van een gedragsdeskundige die mij goed kent. Deze deskundige wilde die verklaring echter niet geven waarna de eigenaresse Bowie een uur later alsnog zou laten inslapen bij een andere DA die daar wel toe bereid was. Gelukkig nam de gedragsdeskundige contact met mij op en was er binnen een uur een tijdelijk opvangadres gevonden dankzij de  massale inzet van mijn facebook groep.

 

Omschrijving van Bowie na observatie van een tijdelijk opvangadres

Bowie bij Bustapit

Bowie bij Bustapit

Bowie is n schat van n hond! Tikkeltje onzeker in n nieuwe situatie. Knuffelt heeeeel graag, is aanhankelijk. Bowie kent de basiscommando’s, trekt soms wel aan de riem maar is leergierig en voor n koekje doet ze erg hard dr best! Tijdens haar verblijf bij ons heeft Bowie geen probleemgedrag met andere honden vertoont wel bleek het een dame te zijn die een consequente baas nodig heeft die duidelijk regels en grenzen stelt.

Bowie bij haar nieuwe baas.

Bowie bij haar nieuwe baas

Bowie is onder contract door Bustapit her- geplaatst.

Zij zullen haar ook de eerste tijd blijven volgen en waar nodig bijstaan.
Voor meer informatie gaat u naar Bustapit noodopvang en herplaatsing.

 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.