Help DSV een leuke groep te blijven

BEST WEL BELANGRIJKE MEDEDELING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!vindt ik iig.

3 TIMES IS OUT wordt iemand of een topic door 3 verschillende leden gerapporteerd wordt niet alleen het topic verwijderd maar ook alle personen die in dat topic onfatsoenlijk of onreglementair hebben gereageerd en waarvan de reacties er nog staan. En nee ik ben slim genoeg om te zien of iemand erin wordt geluisd en nee ik ga ook niet uitzoeken wie er gelijk heeft. En nee ik heb ook geen ambities om kleuterleider of politieagent te worden en ja ik ben het ook zat om iedere keer de boeman te zijn. Dus 3 times is out!

Beste leden helaas hebben wij weer een aantal rare weken achter de rug. De problemen zijn eigenlijk ontstaan door een klein aantal mensen die zich niet weet te gedragen. Om dit onder controle te houden is een intensieve, stressvolle en zeer ondankbare bezigheid. Door stress situaties zijn ook diverse dingen zijn fout gegaan. Wat ook vreselijk is fout gegaan is dat de groep op besloten is gezet en dit kan niet meer gewijzigd worden in openbaar. Vele negatieve reacties hebben ervoor gezorgd dat Martin Van Der Varst als beheerde,  maar erger nog, ook als adviseur voor groepsleden is gestopt ook hebben dit soort reacties ervoor gezorgt dat wij diverse waardevolle leden kwijt geraakt. Het lijkt misschien alsof ik weinig aanwezig ben maar ik ben druk bezig met orde op zaken stellen. Mijn prioriteiten zijn zorgen voor een gezellige groep waarin alles gevraagd mag en kan worden, de site herstellen (dit is bijna klaar) en aan de doeleinden werken waarvoor ik DSV ben gestart. Wat ik hierboven heb beschreven resulteert erin dat ik mij bijna niet meer zal mengen in negatieve discussies. Om het hier weer gezellig te maken vraag ik jullie hulp want als beheer redt je dat niet zonder leden! Als een discussie door persoonlijke meningen asociaal of emotioneel gedrag ontspoort vertel het diegene, wijs hem op het reglement en plaats de link daarvan als reactie. Mocht dit niet voldoende zijn rapporteer het bericht aan de beheerder (Bo Ursem) dat kan rechts boven in het betreffende bericht. Mocht het nodig zijn dit toe te lichten of wilt u dat de persoon uit de groep wordt verwijderd stuur mij dan een PB. Hoe meer leden hier aan mee werken hoe sneller de rotte appels uit deze groep zullen zijn. Groetjes Ronald.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.