Sport en Agility

Dit zijn intensieve fysieke inspanningen. Op dit gebied is er heel veel mogelijk.

Op dit moment hebben wij nog niet zoveel materiaal om hier te plaatsen. Heeft u een verantwoorde, fysieke inspanning om met ons te delen laat het ons dan weten. Uw inbreng wordt zeer gewaardeerd.

Zwemmen

Zwemmen is bijzonder goed voor de spieren. Op warme dagen een ideale manier van sporten. Voor sommige honden kan een zwemvest een goed hulpmiddel zijn om te leren zwemmen maar ook om makkelijker het hoofd boven water te houden. Voor de veiligheid is het altijd een aanrader.


Terriër racen: een leuke variatie op hondenrennen met windhonden. Deze in Engeland ontstane sport wordt nu ook in Nederland beoefend.


Speedpulling: een speciaal door DSV ontwikkelde spectaculaire variant op het in ons land verboden Weightpulling. Op zij op zij op zij!

 


Voetbal DSV-style:

Op deze pagina hopen wij u binnenkort meer sport en agility te kunnen laten zien.

Uw inbreng is daarbij zeer belangrijk dus heeft u materiaal voor de onderstaande, de bestaande of andere onderwerpen horen wij dit graag.

Highjump:

Bo highjump

too high

Bo highjump

high jump

 

Longjump:

Bo long jump

 

 

 

Weightlifting:

sport en spel

Als laatste het leukste onderdeel van het sporten

Fails

Heeft u een onderwerp voor onze sport en spel pagina? Laat het ons weten via de mail  of onze facebook groep of gebruik ons contactformulier.

 

Boekenlegger op de permalink.