Balou heeft haar gouden mand gevonden

Mission Impossible? Hier dacht ik waar zijn wij aan begonnen? Een oude zieke verwaarloosde Herder  herplaatsen als dat maar goed komt

De vorige baas van de 10,5 jarige herdermix was niet meer in staat om voor haar te zorgen. Balou was in een slechte conditie ze was veel te mager, had een slechte vacht en was ontzettend bang. Ze had ook een levensbedreigende baarmoeder ontsteking bleek al snel toen we bij de dierenarts kwamen.

Maar het lot was Balou 10.5 jr. gunstig gestemd. Mijn dierenarts opereerde Balou belangeloos. Een inzamelactie zorgde daarna dat bijna de helft van de rekening alsnog betaald werd. Gelukkig kon een kennis van mij de opvang overnemen waar ze kon aansterken.

Het is het allemaal waard gebleken. Een fantastische familie met een vrijstaand huis aan de bossen was in een oogopslag verliefd geworden op Balou. Dankzij deze familie is Balou weer helemaal opgebloeid en kon zij nog heerlijk van haar oude dag genieten.

Bladwijzer maken Permalink.